Har du mistet dit kørekort?

Har du fået frakendt dit kørekort af politiet, og skal til en kontrollerende køreprøve?

Øv teori hjemme, når du selv har tid.

Undervisningen starter med at vi mødes, og du får instruktion og kode til internettet. Så kan du sidde hjemme hos dig selv og øve teoriundervisning/prøver, når du har tid og lyst.
Koden gælder i 3 måneder.
Hvis du er logget rigtigt ind, kan jeg følge dine resultater her hjemme fra min pc, og jeg kan gennem telefonen råde og hjælpe dig så ofte du har brug for det.

Vi prøver at planlægge køretimerne efter hvornår du har tid, så du ikke skal tage alt for meget fri fra arbejde/skole.

Pris på generhvervelse.

Prisen for en "generhvervelsespakke" er typisk 3.000 kr. for undervisning, kode, 2 kørelektioner og én køreprøve. En lektion er 45 minutter.

Hele beløbet skal betales første gang vi mødes, og pengene refunderes ikke hvis du ikke gennemfører undervisningen.

Derudover skal du betale et prøvegebyr til færdselsstyrelsen på 1.170 kr. hos borgerservice.
Hvis du dumper og skal have ekstra kørelektioner, så koster det 650 kr. pr. lektion + et nyt prøvegebyr.

Betinget frakendelse

Hvis du er blevet betinget frakendt dit kørekort for overtrædelse af loven om spiritus eller hastighed, skal du ikke aflevere dit kørekort med det samme. men du skal aflægge og bestå en kontrollerende køreprøve inden for en bestemt tidsramme. Inden du aflægger den kontrollerende prøve (teori- eller praktisk prøve),skal du før hver af prøverne aflevere dit kørekort til den prøvesagkyndige, og hvis du ikke består prøven inddrages dette, til du har bestået både den teoretiske prøve og den praktiske prøve.

Teoriprøven

En normal teoriprøve er med 25 diasbilleder, hvor du max. må have 5 fejl. Har du ikke fået undervisning i, hvordan du skal besvare spørgsmålene til diasbillederne, har du praktisk talt ikke har en chance for at bestå teoriprøven. Jeg anbefaler derfor, at du øver dig derhjemme ved hjælp af programmet "Teoriundervisning.dk ", som du med fordel kan købe koden til igennem mig, så har du de bedste chancer for at  bestå teoriprøven første gang. Start gerne i god tid, så du stille og roligt kan arbejde dig igennem de forskellige prøver og blive fortrolig med materialet.

Køreprøven

Den praktiske prøve skal foregå i min skolevogn, som jeg stiller til rådighed for dig under prøven. Hus det er en bil med automatgear jeg har, hvilket gør kørslen meget lettere, og du kan koncentrere dig om alt det du skal huske i trafikken. Under prøven dirigerer den prøvesagkyndige dig rundt i trafikken i mindst 25 minutter. Inden kørslen skal du foretage og forklare kontrol af udstyr på køretøjet f.eks. bremser. Prøven bedømmes på baggrund af en helhedsvurdering af kørslen samt kontrol af udstyr. Jeg anbefaler derfor, at du får mindst 2 kørelektioner sammen med mig, før du går op til den praktiske køreprøve.

Ring til mig og få en uforpligtende snak på telefon 28 10 26 84.